Зависть это порок

Як багато на світі заздрісних людей
Все хочуть чимсь  нашкодити другому.
Та заздрістю добра не наживеш
Бо, що ти сам посієш ,те й пожнеш.

Та ви пробачте їх за нерозумні їх діла
За ті слова, що ранять мов стріла.
За все, за все ви їх простіть
З добром і миром відпустіть.

Старайтеся добрі слова знайти,
Адже життя прожить не поле перейти.
Тоді у серці буде осінь золотою
А все погане змиється водою.

І не залишиться тоді образи на душі-
Вона очиститься від того бруду.
Проснеться совість в тих людей
Хай будуть душі чисті у всього люду.
26.05.2019


Рецензии