Ворон

Стільки горя тепер в світі.
Скільки суму в душах нині.
Ходить, ходить чорний ворон,
душ збирає намистини.
Кряче, журно чорний ворон,
в синім небі, в темній хмарі.
Пір'я ронить, чорне пір'я
розправляє свої крила.
Степом, степом - сивим степом,
закровилася калина.
Скрізь хрести як ліс,могили.
Ворон кряче в небі синім.
Чорне пір'я лине... лине...


Рецензии