Птах

Рветься птах який у клітці,
стомлений, крила побиті.
Сяйво в небі йому сниться,
та один лиш в цьому світі.
Без мрії, втративши себе,
так непомітно час іде.
Душа на волі та самотня,
летить за обрій він крізь сонце.
Та натхненний ще думками,
що доля зглянеться над ним.
І крізь сірі тумани,
рідні очі знайде він.


Рецензии