переДОз октава

ДОживи до кінця психодрами
РЕпетицій нема на  межі,
МІсто тане на краєчку ями -
ФАнтастичному міражі.
СОЛЬовий передоз – це вже лихо,
ЛЯж на землю і пий свої сни
СІм годин тут полеж дуже тихо 
ДОтерпи до приходу Весни...


Рецензии