Чэрвеньскi гарачы вецер...

***
Чэрвеньскі гарачы вецер.
Хіляцца к зямлі півоні.
Аздабляе неба песня
Бескарыслівага сэрца.
Цішыня, спакой на свеце.
Хоць не ўсе яшчэ бутоны
Цветам пырснулі ў нябёсы,
Аздабляе неба песня
Не народжаных мелодый.

Пятага чэрвеня 2019 г.


Рецензии