Буденний настрiй

Свій темний день наповни світлом
хай на душі хмари не кружляють
і стане посмішка бажанним повітрям
на серці справжні почуття заграють...
Свій темний день наповни співом
хай все навкруги добротою сяє
і якщо захотіти у житті усе можливо
і вогнище стосунків згаслих запалає...
Свій темний день наповни сміхом
хай твої думки любов лоскоче
і стане настрій справжнім дивом
і щастям заблищать дівочі очі...


Рецензии