прославляючи

загубити свій слід
щоб впіймати в цім суть,
розтрусити по берегу щастя уламки,
де трава вишиває смарагд на землі,
де гортензії віти, як голубанки,
прославляючи день і того,
що роздав вік і час,
щоб пожити під небом і сонцем

4-5,5,19

фото авторське


Рецензии