МОя Укра но

Моя Україно,ти в мене єдина,
За тебе молюся я  Богу  щодня.
Моя Україно, я твоя дитина,
А всі українці – єдина рідня.

Моя Україно  , ти –найкраща у світі,
Про тебе складають вірші і пісні.
Моя Україно , ми – всі  твої  діти,
І узи з  тобою  в нас дуже  міцні.

Моя Україно , прекрасна  державо,
За тебе герої вступають у  бій.
Моя Україно,процвітай же на славу,
Процвітай , Україно,на ногах твердо стій.

Моя Україно , прекрасна ,єдина,
Будь міцною від нині й навіки віків.
Молитви  лунають від доньки й  від сина.
Почуй  же , Всевишній , благальний наш спів.

04.06.2019 р


Рецензии