04. 06, Вт... другу

старі фотографії
з днів нашого життя.
увесь спектр емоцій передають
вісім знімків
мого
кота.

ми там такі усміхнені
тримаємо у руках сумнівну літературу
ті часи моїх маніакальних вбивств
твоїх нервових клітин
минули.

на перетині минулого і майбутнього
ми допиваємо алкогольні коктейлі
змішані тепер уже тричі
з підвищеним вмістом
укулеле.

і моя ніч завершилась о першій
думки потонули у споминах
у написаних віршах
за які
мені
соромно.

не хочу лишатись каталізатором хвилювань.
моя паніка заразна й вбиває.
дивно, щоразу, як треба,
поруч
нікого
немає.

на моєму шляху ліхтарний натовп
шалений урбан з'їхав з глузду
музика щось розповідає
словами
Марселя Пруста.

в моїх нотах нема лейтмотиву
твої рядки так файно співати
за вікном палає світанок
моєї
малої
кімнати.

приходь до мене, хоча б з фотографій
коли я поза зоною досяжності
приходь до мене хоча б у спогадах
осіннього
почуття
вдячності.

подивись, які сутінки за вікном
таких більше ніколи не буде.
все минає, лишається пам'ять
про старого
доброго
друга.


Рецензии