Пиши

"Такого навіть не було в моїх думках -
Затьмарити Шекспірові сонети
І на книжкових друкуватись сторінках."
                Анатолій Куліш

Залишмо в спокої Шекспіра,
нехай вже спить із миром,
а нам свою тримати ліру,
коли в душі "пробило",
коли на поклик Муз "поперли"
рядочки на сторінці,
ПИШИ, бо значить ще не вмерли
Поети у провінції!
Звання високе, й трохи лячно,
та з Музою не сваряться,
ПИШИ, поетисько невдячний,
щось, в результаті, звариться!
 

04.06.2019


Рецензии