грозь горних сил и грязь лугов осенних

гроzь горніх сіл i гряzь лугоў осенніх
пред ўелью маль не раўну ль кажут кроть
не раўну ль радь льют ў пеньі
плоть крубья траўья плоть
что zлена міг тому ўся жухла хоть
тўорцу міроў драга не мене


Рецензии