Не дiвчiна а zirka-4

Пишу тобі вірші я мовою кохання
хай будуть нею зайняті твої думки
ми сили знайдемо для перепони подолання
адже головне бажання і мрії не слабкі...
Пишу тобі вірші я мовою сердець
в них зізнаюся в почуттях я щирих
роман без зайвих слів це ще не кінець
і справи йдуть на лад в руках умілих...
Пишу тобі вірші я мовою душі
і у стосунках де тонкі грані зрозумієш
і ми до розумінню прийдемо куди б не йшли
і вибір правильний зробити ти зумієш...


Рецензии