На жаль

Чому мовчу і мене чують?
Чому кричу і як в труні?
Чому любов моя дратує?
Все неоднаково мені.

Це така ганебна справа,
писати тобі ці вірші,
ти скажеш: талановито, дуже мило,
але вже потім: вибач, ні.

І це повторюється вічність,
як боротьба життів в житті,
чиїсь страждання прозаїчні,
допоки не пізнав їх на собі.

Я не згадую про тебе,
ти геть забута, як гештальт,
але твій образ сонце,
в голові, в цю мить, на жаль.

1.06.


Рецензии