Де ж ти?

Агов, кохання! Де ж ти? Де?
Коли ж ти до мене прийдеш?
Цвітуть навколо сади та луги,
А тебе немає. Сумно навкруги

А тебе немає. І немилий світ,
І не тішить очі той пахучий цвіт
Запахи його пролітають повз,
Бо тебе біля мене немає знов

І тебе немає більше в снах моїх,
тобою не марю, й не кличу до мрій
Вже давно облетіли вони,
Сподівань моїх зів'ялі пелюстки

©Тамара Цегельнюк
25.04.2019


Рецензии