У пошуках Бога

Вже надто давно шукаю я Бога,
У своєму світі й навколо нього
Шукаю в церкві, газетах, книжках,
А його не видно - десь заховавсь

У церкві вже давно його нема,
Обличчя лише на стінах висять
І заповіді всі його забуті,
А слово його не почуте

Не знаю, де його шукати варто,
Хіба своїми покличу молитвами
Він у душу проникне раптово,
Оздоровить безсмертним словом

©Тамара Цегельнюк
25.04.2019


Рецензии