Молитва про крила

Боже, на небо мене занеси
Польотом моїх же крил!
Я літати хочу над землею,
Почуватись вільною душею

Я ширяти хочу над лісом,
Милуватись зеленню і цвітом
Океани бачити, моря й річки
Тої неймовірної краси

Викинь думки про погане:
Живою також можна витати.
Від безлічі мрій, купи ідей
Опинитися легко будь-де

А крила дай-таки нарешті,
Щоб зникнути звідси геть.
Зникнувши, спокій побачу,
Якого просила ночами

©Тамара Цегельнюк
29.04.2019


Рецензии