***

А квіти ніжні на підлозі
Запам'яталися мені надовго
Я раділа кожній хвилині,
Проведеній з ним в ту днину

Я тішилась. Душа моя співала,
А тіло кружляло по залі
Ми обоє в повітрі літали
Й міцно за руки тримались

Божественна пісня аж тягне
Душі наші до білого вальсу
А він, щоб легше йшов танок,
Зі стелі всипав ще пелюсток

Я попросила на камеру зняти
Усе це неймовірне свято
Закарбована буде та мить
У наших серцях назавжди

©Тамара Цегельнюк
08.05.2019


Рецензии