Жажда

Стареем, а ни трябват още празници.
От изкушения не можем да се застраховаме.
Как да устоим пред толкова съблазни
и да потушим сърдечните огньове...
 
В живота още искаме вълшебства -
влеченята страстни са заразни.
Любовни думи устните отново шепнат.
Сърцата търсят най-уютните оазиси...
 
16.06.2017 г.
3578 Трявна
Петр Пенчев
 


Рецензии