Адгукн цесь гады...

Адгукніцесь, гады,
Рэхам зычным, лясным,
Зьбегам вод веснавых
Між вясковых хацін,

Адгукніцесь, гады,
Ўсьмешкай мілай дзяўчын,
Бляскам воч маладых
Ад каханьняў маіх,

Адгукніцесь, гады,
Продкаў шэптам жывым
Ад прахла дамавін,
Ад курганаў сівых.
                -14.04.19.


Рецензии