Мэнгелек язлар котмэдем

Мэнгелек язлар котмэдем,
Кильми мэнгегэ козлэр.
Язлар килэ , козлэр китэ,
Эйтельми кала сузлэр.
Эйтэлмадым , котмэдем дип,
Язын коттем , козлэрен.
Мэнгелек була дип , сою,
Бельмэдем мин , бельмэдем.
Мэнгегэ килэ дип , сою,
Бельмэдем мин , сойгэндэ.
Язлар - козлэр онытылды,
Син язмышка кергэндэ.
Язмыш микэн сонг ул сою,
Мэнгелек була микэн ?
Мэнгегэ язлар килэ ме ,
Эллэ козлэре микэн ?


Рецензии