Ти знову не послухав

-Ти знову не послухав тата? -
Гукає мама до Митька!
Просив сокиру він не брати,
Це ж небезпечна річ така!

-Матусю, прошу - не хвилюйся,
Я вже великий : пам’ятай!
Давно сокири не боюся...
За хвильку крики: Ай-ай-ай!

-Болить! - Митько кричить, -Рятуйте!
Тече цюрком із пальця кров!
Біді через непослух бути...
Не нарубав невдаха дров.

Щоб не терпіти біль даремно,
І бути далі від біди,
Потрібно слухатися певно
Батьків і Господа завжди.
~ДЛВ~


Рецензии