Обiйми

Запали свічку щастя й любові,
І зігрій душу словом своїм,
Пам'ятай кольори світанкові,
І шукай в молитвах тихих дім.

Заколисуй печалі і тугу,
І обіймами знов захисти.
І на ранок розвієш тривогу,
Допоможеш мені знов зрости.

12.05.2019


Рецензии