кто же ты? хто же ти?

кто же ты на самом деле?
кем себя ты тут считаешь?
кем ты был и кем же стал ты?
ты уверен, что ты знаешь?

заглянув себе в глаза,
правду ты готов услышать?
не отступишь ль ты назад?
ты ж привык так лгать, как дышишь.

все скелеты, там в шкафу,
что ты прячешь, заскрипели.
ты уверен, что ты знаешь,
кто же ты на самом деле?


хто же ти, тепер насправді?
ким, себе ти тут вважаєш?
ким ти був, і ким вже став ти?
чи ти певен, що ти знаєш?

зазирнувши собі в очі,
правду ти готовий чути?
не відступиш чи назад?
ти ж так звик, брехливим бути.

всі скелети, що ховаєш,
заскрипіли, там у шафі.
чи ти впевнений, що знаєш,
хто же ти тепер насправді?


Рецензии