Достоен за твоята любов

Навсякъде долавям твоите аромати,
които във страстта за спомен ми остави.
Те ми напомнят за горещите обятия,
завинаги в които с тебе се удавихме.
 
Ти ме напои с нектарите на твойта красота -
за ласките ти постоянно съм готов.
По-упоителна от диви дъхави цветя,
нима достоен съм за твоята любов...
 
16.05.2017 г.
3545 Б.Алекс.
Петър Пенчев


Рецензии