Само да дочакам

Само крачка ми остава до зелените треви.
Само миг да се зарадвам от мелодиите на щурците.
Колко бързо с тебе времето върви!
Колко малко получавах обич през нощите...
 
Отново с изгрева ще се роди усмивка.
Отново с залеза ще дойде радостта
когато тялото ти ще ми служи за завивка.
Само да дочакам с тебе пролетта...
 
27.04.2017 г.
3522 Б.Алекс.
Петър Пенчев


Рецензии