Червень-2019

Червень намалює мрії невичерпні
що до нас літо завітало відчувається
дні для радощів настали безперервні
нехай сонце у хмарах не ховається...
Червень щастя втрачене поверне
знову спеку забуту ми згадаємо
хоч на це увагу людина і не зверне
на капості дрібні природи не зважаємо...
Червень чарівник у часи вечірні
свіжим повітрям ніжно підбадьорить
ми бажанням залишимося нашим вірні
хай любов романтикою серця підкорить...


Рецензии