Не дiвчiна а zirka-3

У чоловіка найдорожче у житті це жінка
і може потайки але звісно він її кохає
лежить до серця її незвідана стежина
як йти по лабіринту щастя він вже знає...
У чоловіка найдорожче це справжні почуття
втіхою не розкидаються наліво і направо
і боротьба за першість називається життя
і якщо приборкувати її серце то яскраво...
У чоловіка найдорожче надія на майбутнє
він хоче з єдиною і неповторною бути разом
і перше побачення я впевнений буде незабутнє
а доля наши висновки розставить з часом...


Рецензии