Дороги

Вечоріє, на вулиці тихо,
На землі знепритомнений люд.
Лиш лунає між вікнами вихор
Де-не-де мого серця салют.

Крізь дощі та засмажене небо
Я вдивляюсь в туманний мій путь.
Та чому, відповідьте хто небудь,
Всі дороги до тебе ведуть?


Рецензии