Гродна

На ўскрайку краіны бяжыць хутка Нёман
Яднае душы ён дзве часткі адзінай
Гродна былы, старадаўні, знаёмы
І Гродна сучасны, горад радзімы.
Так сэрцу нашаму мілы
пр.:
Ты, Гродна, наш горад, бачыў мінулае,
Ты, горад наш, Гродна, жывеш і цяпер,
Мы, Гродна, наш горад, дзіця твае, роднае.
І берагчы цябе будзем, нам вер!!!

Табе, Гродна, рэшткі душы пакідаем
Калі ад'язджаем, каб потым вярнуцца
А ты беражэх іх, а мы, павер, дбаем
Пра цябе успаміны, каб зноў апынуцца.
У сэрцы вялікім тваім.
Прыпеў:
Ты, Гродна, у сэрцы сваім аб'яднаў
Людзей з светапоглядам розным
І ад  душы веды нам перадаў
Як стаць чалавекам сумленным і вольным
Пад небам блакітным тваім
Пр.:
Пад небам тваім мы працуем аддана
Каб у шчасці з табою разам адпачываць
І дзень правадзіўшы - сустрэць новы ранак
І з новага дню яшчэ болей ўзяць
Каб веліч тваю праслаўляць.


Рецензии