Веселка

На промінчику від сонця
Загойдалася веселка,
Дощик крапнув, й крізь віконце
Бачу дивні каруселі.

Помаранчевий, бузковий,
Жовтий, синій і зелений!
Брама в небо кольорова
Відкривається для мене.

Хоч маленька - твердо знаю:
Цю красу неповториму,
Так старанно виробляє
Господа Рука незрима.
~ДЛВ~


Рецензии