Весняне побажання

Прийміть вітання в день святковий,
Від серця щирого й душі,
Хай буде він завжди казковий,
А я дарую вам вірші.

У дні погожі, дні квітневі,
Бог дивно дарував мені
Дві ніжні крихітки рожеві,
У світ прийшли ви навесні.

Він дарував здоров’я, росту,
У Церкву вас свою прийняв,
Не все в житті давалось просто,
І ще чекає безліч справ.

Застерегти бажаю, милі:
-"Серденька бережіть від зла!
Щоб марно не втрачали сили,
Щоб віра міцною була!"

Свій заповіт вам залишаю:
"Моліться завжди від душі,
І Біблію, що я кохаю,
 Читайте й ви щодня в тиші!

Хоч буде вам не все так просто;
Та щиро ви любіть людей.
Духовного бажаю зросту
І ваших здійснення ідей!"


Рецензии