повтор

Радуйся, Радости  полон Мир,
Радуйся всему вокруг, что есть сил!
Радуйся, Радуйся осени и весне,
Радуйся, что есть Радость в тебе и во мне,
Радуйся звукам рождая слова,
Радуйся, что поет душа,
Радуйся это родник живой,
Радуйся, Он всегда с тобой,
Радуйся и дари ее всем!
Радуйся, ей конца нет совсем!
Радуйся, радость в твоей груди,
Радуйся, с Радостью в Путь иди.
                1985г


Рецензии