Ты хочыш влизты в моста?

То на – да й падай в водку сь

А в нас тут во катлетав
Даёт уш ушлыj док!
Бо шо шэ робыть дек наш –
Оно дрочыть прохвост.

І вот в нас вірус нету вш.
Оно чогось хтось хоч.
Ну, даj соjеjдіjнеjніjк
Хотя бык с vізнью тоj!

Ну, віш лі, vыда взеты
За бороду так просто v.
То стіj но, зарэ j возьмыш,
Мо, j мыша за дэ шося.

Мы ш много обновленяв
Вупэрлы з дідом гондэ.
От компас і торочыть,
Шо памыті в Мняв ох скок.

Так дэ v та вош шовкова…
Пырызагрузюj снова!
Товді но, моvэ, змоvыш
Ты і споjматы волка.

...ну вот жэ: всё в парадку ш
На снімочке кобзарськом


Рецензии