Мишка

                А.Л. Барто. Уронили мишку на пол

Швидко зняли мішку з трапу,
Знову пришили мiшкi лапу.
Як побачу його, спрОшу –
Де береш ти, хлопець, грошi?

                Рисунок Владимира Звягина


Рецензии