Я так люблю бабусю

Я так люблю бабусю милу,
Спішу в її обійми щирі,
Хоч має зовсім мало сили,
Й роки  її летять у вирій -

Знаходить час вона для мене,
Бо в серці місця є багато,
Де синій колір, де зелений
Навчить швиденько відрізняти.

Бува, спитає бабця тихо:
«Онучко, ти молилась нині?
Проси у Бога, щоби лихо
Минало дім твій і родину.

Бабусин голос ніжний-ніжний,
Як материнська колискова.
Мені читає любу книжку -
Історії Святого Слова.

Щоби Господь беріг бабусю,
Роки життя її продовжив -
Завжди за неї я молюся,
Надіючись на милість Божу.
~ДЛВ~


Рецензии