И трубы! И тимпаны!..

Война жэ вж почалася

Зылэньськыj косыть травы!
Бо шо тут во вам взяты
Тіпа vэ комутатор –
І в кому вэсь ваш трактор.

Мы v влад, дывы, поставыв
Якыjся пак упдатор.
Ну, v быстродеjствіj нада б
Авастору нахальному!

А тут якась вінда, ха,
Штырнастого закала s!
Дак вот: вона j мышае
В7 мышам мняска вкрасты ш.

І мы тут заjця – натэ:
А во та ш безоjпахснохсць!
Ну, гы! Хы-хы! J компаг ваш
Со j звуком, бачтэ, нават.

Нам хтось казав: авахста
То діло ны вісьма смак.
Но мы-то тутка хутор:
Сфоj спец на всё у Брехта!

От так і шкандыбаjся,
Колы Луна в Бараны
Да шэ j дынёчок vебськыj,
Колы ынергіj звер прэ:

Воjна vэ началася! –
Крычыть с ютубка банда. –
А ты ля нам sось маvыш
Зу7, хі-хі, бы трампы.

Ну, завшэ обновленіj
Мы прэмо в7 невестам:
Шоб-коб оно наjлепшэ
Програмс-обеjспеченьне.

Так шо, нам зарэ – в ноды
Ізнов, шо ль, пырыходь вvо п?
Да, мо, тоj аньтівірюсь
Тобі j ны надоjісьць, друг.

Ведь обновлеj sомісяць.
Ныма більш sо робыты.
От мы, згынь, і завіслы
На телефонныj лініjц.    


Рецензии