МОЙ город миленький над морем синеньким -ахач-КалА

МОЙ город миленький над морем синеньким - Махач-КалА - милА смалМ

                По данным АкОпа АвакЯна -
                знатокА оенПгп -
              половина людей постоЯнна -
         живёт аблтзТ ЬЁПлого океАна!

     И Я ж - не дУрочкА -
        течная курочка -
       туда ж - как ВСЕ!
      ЮАюи = проПАЩая -
     СПЕРМой проПАХшая -
       НЕжусь в пескЕ!

            МОЙ город миленький -
             над морем синеньким -
            и его Имечко - Махач-КалА:
           хоть не проПАЩая -
          илони ролРПХшая -
          ТЫ МНЕ милА - хоть и малА!

          От  МосквЫ в СОТни РАЗ -
          поМЕНЬше ТЫ -
          ГОРод мечТЫ!
         ТЫ ж мне - как РОДная -
         МАТЬ первоРОДная -
         ВСЕХ РОДней - ТЫ...

          Здесь ГОРы стрАнные -
          как чужестрАнные - 
          задКИ круТЫ!
          задКИ отВЕСные -
        ххоть интерЕсные -
        ГУСТО заРОСшие - как милОк - ТЫ!

      Да ж так преДАТельски -
      такузбивАтельски
        ГУСТО заРОСшие - как милОк - ТЫ!

       С ВостОка ж мИлфк -
       в ЗЕЛень обВИЛые 
       да - всё-ж - разбИвлые ,
       да - всё-ж - убИвлые: 
       краЯ ж отВЕСные -
       СМЕРТЬю извЕстные -
       Ох - не просТЫ,
      Ох - как круТЫ -
      так разбивАтельски круТЫ -
       сквозь ТЕ кусТЫ -
      РАЙски кусТЫ...

   Ох - не просТЫ,
      Ох - как круТЫ!

          ТАМ трОпы тОрные,
          РЖИ ж не простОрные -      ((РЖИ - от рожь))
          на их полЯх....
           Махач-КалА - милА смалМ.
           Здесь люди горные,
            от РОДу ГОРДые =
            я ж понялА ж...

            МОЙ город миленький -
             над морем синеньким -
            и его Имечко - Махач-КалА:
           хоть не проПАЩая -
          илони ролРПХшая -
          ТЫ МНЕ милА - хоть и малА!
         .............

        Я ж - прОшу пробАчення - за моЕ нэбАчення,
        та помылкЫ-ошИбки - малЭньки та шИбки!
        Бо ж я не мОжу текст СВIЙ переВIРити -
        наОщупь, навпомаыкЫ!
        Та й неМА людНй - щоб менI допомогтИ!
        А в гОлову ж - ЛIЗуть думкЫ - та ще й такI-сякI!
        А дУмкАми ж - трЭба пожилЫтысь -
        бо ж - НИКуды мэнИ дИтЫтысь:
        бо ж ДУМКу мэнИ - нэ просто навивАють та всэлЯють, -
        ДУМКИ ж мэнI ЦI (та i не тIлькы ЦI - усI) -
       в гОлову, в мозОк встомлЯють, всiллЯють, СИЛою  всиллЯють,
       в ТIЛо - в уСЭ ж TIЛo ТЭ - втiлЯють!
       В,И.Крыленко: ДонЕцьк: 30.05.2019-го -
       ВСЕ ЩЕ бойовОго й больовОго...


Рецензии