Я не люблю тебе

Я не люблю тебе.
Лунає в серці постріл...
Він каже це - земля з-під ніг.
Що буде далі?
- Серце краде розум,
і пам'ять скрила всі деталі.
Я не люблю тебе...
Він каже мимоволі.
Усі слова поділися кудись,
і серце розірвалося від болі.
Це заживе?
- Можливо, десь, колись...
Я не люблю тебе!
Сказав і попрощався.
Залишив мене з фразою на самоті.
З оцим "Я не люблю тебе" і сам зостався.
А я?
Я збережу слова твої оті...


Рецензии