звук насолоди...

за тишу не розп'яти на хрестi
i не злякати нас хрипким ату,
бо крик тремкий  - насічка на житті,
вiн знову вдаль вiдлинув за версту…

десь в бур’янах полiг, як пил дорiг
та синiм вiдголоском в житi,
а в надвечiр’ї  дощ вiдмолить грiх
i стихне крик несамовитий…

натомiсть в росах пiснею цикад
нам нiч наспівує чарiвна,
бентежать завше звуками рулад
i зорепад, i мла глибинна…

дзижчання бджіл та стрекотання жаб,
полiт шмеля – звук насолоди,
народжений пiд «сонцями» кульбаб
для нас   /як водиться/  з нагоди…

30.05.2019


Рецензии