Ну як таке ось розчиняти л то

*   *   *
                Синові Божому Христу
                і Богородиці
                з любов’ю присвячується


Ну як таке ось розчиняти літо!!
Вгорі рішили – ангелів пасти?
Чи так і посувають до мети
Південним соком! – повним
                світла в світі!!
Аж кличуть ноги – вдаль
                іти!..


Ну як таке ось розчиняти літо!!!
Грунтовою дорогою брести...
І тонко я б хотів хотіти –
Де Ти літаєш – те, що
                й Ти!
І в серці кличі –
               і це Ти!!!


А як мені це розчиняти літо!
В мені – ще ходять
                два Пости...
Чи й так благословив би
                мене Ти
Стовпами світла цю корону світу
Душам – корону літа –
                всім нести!..

30.05.2019, ліс,
з Людмилкою


Рецензии