Украинский Гарик 676

Український Ґарик 676


За мотивами І. Губермана

Вже прожив багато зим і літ.
Мав я і зарплату, і турботу
Виконать розумний заповіт:
"Ізя, не убийся об роботу"!


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии