На твiр Убий пi.. раса

 (вiдповiдь Ю.П.Вiнничуку)

Вiн же Юра,вiн же Гога,вiн же Вiнничук,
Що воняє,наче падло,мiж живих падлюк.
Чернiвчани,Львiвяни i  рогулi-свинопаси,
Iз крайньою плотью,вам яйця вiдрiжуть,
Ото ж стануть всi пi--раси.
Бо томАс принiс вам хохол,
Стамбул же приплямкує ласо.
Верджеб буде вам i розкол,
Так убий же Петра пi--раса.
Трипiльску культуру вивчає,
З свiдомістю третього класа,
В"ятрович-професор,себе виставляє,
Пiдтримав i ти пi--раса.
Не треба запрошувать нас,
Мирних шахтарiв iз Донбаса,
Бо п"ять рокiв,сталевим кайлом,
Б"ємо таких,як и ти пi--расiв!


Рецензии