***

Прощайте люди свого Бога
За те що з вами був він строгий
За те що душу
Болем наповняє
І собі як жертву забирає...

День за днем крізь мене пролітають
Може це по днях
Ніжки в даль в життя мої шагають

Може це дарунок долі
Щось не можу зрозуміти
 хто мене в житті потворе...
Якась невидима велика сила
Мене щодня в думках губила...


Рецензии