мое життя

Були різними мої путя
Пронизали все собой  життя
Я раділа веселилась
 горя  море
 єлі не втопилась
Вже мені до сімдесят
Путі убить уже хотять...
А я щаслива
 не піддаюсь
Живу
Радію
Веселюсь...
На Чорнім морі загораю
Себе щастям наповняю
Бьє ключем здоровья друже
Тут так хороше
До зла байдужа...


Рецензии