Если спросят на Страшном Суде

Свет таемны, і што заўтра будзе,
Паспрабуе ці хто прадказаць?
Сонца возьме і Месяц засудзіць
Ці захоча з ім у карты згуляць.

Аднаго толькі ў свеце ня будзе,
Сапраўды я магу вам сказаць -
Мы радзімы сваёй не забудзем
І ня зможам адмовы ёй даць.

И пускай будет память истёрта,
Если спросят на Страшном Суде,
То в присутствии Бога и Чёрта,
Беларусь, расскажу о тебе.


Рецензии