Вымова

Зрабіла жонка мне вымову:
"Чаму ў нас-у Валатаве,
Не чуў ніхто яшчэ ні слова,
Што дзесь Буткевіч той жыве?!

Што за паэт ,якія творы,
Аб чым пісаў апошні час?"
У адказ я жонцы:"Гэта гора,
Хай крочыць лепей міма нас!"


Рецензии