***

        SOS
Я не знаю, куди призведе
Ця палаюча пристрасть до тебе,
Що затягує в зибкі піски
Все, що є  -- і мій розум і серце.

Я по лезу  гострому йду,
Балансуючи  над безоднею,
І крізь полум'я я пройду,
Лиш, щоб вмитися пристрасті краплею.

Це останнє кохання  в житті
Додає небезпечного ризику:
Можна душу спустошити так,
Що не схочеш в подальшому жити.

 Ти мій милий, коханий безмежно,
Як до Бога до тебе молюсь:
Ти підтримуй вогонь, щоб
не згас він,
А дрівець я тобі піднесу


Рецензии