Не дiвчiна а zirka-2

Мене ти надприродною красою дразниш
потім зеленими очима в упор стріляєш
свої бідові вчинки ніколи не поясниш
а може почуттям своїм ще не довіряєш...
Мене ти стрункою фігурою шокуєш
волоссям довгим зачарувати намагаєшся
якщо співає серце ти нічим не ризикуєш
в коханні справжньому душа не сумнівається...
Мене ти манікюром на дійство провокуєш
і за своє щастя боротьбу в тобі я відчуваю
якщо мелодію кохання ти дійсно чуєш
тоді нам треба разом бути я так вважаю...


Рецензии