Бiла акацiя

Біла акація цвіте
Аромат ніжно – духмяний,
Поблизу річенька тече
І віє вітерець весняний.

Ніжність білих пелюстків
Творець – природа все малює…
Вона чарує людський зір,
І наше серце молодіє.

Біла акація цвіте,
Сонечко сміється раннє,
Поблизу річенька тече,
Птахів веселе щебетання.

Буяння цвіту у садах,
І промені теплі лоскочуть.
З’являєшся ти тільки в снах,
А на яву побачить хочу.

Я хочу цілувать вуста,
І обнімать тебе за плечі.
Цвіте акація густа.
Надворі сутеніє, вечір.

Біла акація цвіте…


Рецензии