Душата ми от радост тържествува

Наслаждавам се на прелестната красота,
с която ти веднъж ме очарова.
Целият от буйна страст трептя  -
целувам те и почвам пак отново:

Лаская бавно нежния ти стан.
Дланите ми с твоята талия танцуват.
Към мен прилепваш се като бръшлян.
Душата ми от радост тържествува...

01.12.2016 г.
3338 Б.Алекс.
Петър Пенчев         


Рецензии